Onderzoek & Innovatie

Onderzoek binnen Santeon

Unieke hoeveelheid data

Santeon ziekenhuizen zijn als topklinische ziekenhuizen veel bezig met wetenschappelijk onderzoek. Door de onderlinge samenwerking kunnen de ziekenhuizen gezamenlijk onderzoek doen, waarbij ze gebruik kunnen maken van data uit zeven ziekenhuizen. Ook externe partijen kunnen onderzoek binnen de Santeon ziekenhuizen initiëren.

Processen stroomlijnen

Samen onderzoeken & innoveren

Het Bureau Onderzoek & Innovatie zorgt binnen Santeon voor het stroomlijnen van processen om gezamenlijk onderzoek te vereenvoudigen en brengt onderzoekers met elkaar in contact. Het accent ligt daarbij op waardegedreven zorg.

Heb je vragen over samenwerken binnen wetenschappelijk onderzoek of innovatieprojecten? Neem dan contact op met het Bureau Onderzoek & Innovatie.

Procedure onderzoeksaanvraag
Kennis delen

Santeon Research Network

Santeon is één van de pioniers op het gebied van waardegedreven zorg. Binnen de Santeon ziekenhuizen wordt veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het creëren van meer waarde voor de patiënt. Actuele thema’s zijn het gebruik van real-world data, digitalisering en aandoeningsgericht werken.

Het Santeon Research Network heeft als doel Santeon brede samenwerking te stimuleren en kennis op het gebied van onderzoek te delen. Dit doen we door bijeenkomsten te organiseren waar onderzoekers uit de Santeon ziekenhuizen hun lopende onderzoeken of toekomstige projecten kunnen presenteren.