Nieuws

Door de constante vernieuwing die we bij Santeon nastreven, zijn onze ziekenhuizen volop in beweging en ontwikkeling. Lees hier het laatste nieuws over Santeon, onze ziekenhuizen en over algemene gebeurtenissen in de zorg.

11 januari 2024

Virtual Fracture Care app nu in vijf talen

Door de app beschikbaar te maken in meer talen is het mogelijk om nog meer patiënten met simpel en stabiel letsel thuis zorg te bieden.

18 december 2023

Samenwerking in zorg voor kwetsbare ouderen

Wat is de aanpak van ons verbeterprogramma voor kwetsbare ouderen? Een groep die veel zorg nodig heeft en waarbij patiënten vaak meerdere ziekten hebben.

11 december 2023

Winnaars jaarlijkse Verpleegkunde Prijzen bekend

Binnen de Santeon ziekenhuizen worden ieder jaar prijzen uitgereikt voor de beste verpleegkundige onderzoeken. De drie winnaars hebben een cheque in ontvangst mogen nemen.

Henria Vermeulen
21 november 2023

De les van… Henria Vermeulen

In deze rubriek praten we met Santeon professionals uit één van de ziekenhuizen. Wat houdt ze bezig en wat levert de samenwerking hen op?

20 november 2023

Wietske Vrijland nieuwe voorzitter Santeon

Wietske Vrijland neemt vanaf heden de voorzittershamer van het bestuur van Santeon over van prof. dr. Maurice van den Bosch.

Bijdrage HIPS zorglandschap
15 november 2023

De bijdrage van HIPS aan de landelijke zorgdata ontwikkelingen

In onze blogserie lees je hoe er vanuit verschillende perspectieven naar het dataplatform wordt gekeken. Deel III gaat over aanhaken bij landelijke ontwikkelingen.