Nieuws

Door de constante vernieuwing die we bij Santeon nastreven, zijn onze ziekenhuizen volop in beweging en ontwikkeling. Lees hier het laatste nieuws over Santeon, onze ziekenhuizen en over algemene gebeurtenissen in de zorg.

Postdoc Jet Westerink doet promotieonderzoek naar patiëntparticipatie binnen waardegedreven zorg.
04 maart 2024

Masterclass van Jet Westerink

Onze zorgprofessionals beschikken samen over een schat aan kennis en ervaring. Laat je inspireren door deze masterclass van een van je collega’s.

04 maart 2024

Santeon en Nefrovisie laten zien hoe uitkomstinformatie in de nierzorg wordt toegepast

In een showcase laten de organisaties samen zien welke rol uitkomstinformatie kan hebben bij het leveren van de best passende zorg en bij samen beslissen.

07 februari 2024

Magazine als inspiratie om verpleegkundige delierzorg te verbeteren

In het magazine ‘Aandacht voor delier’ delen we onze kennis en lees je ervaringsverhalen van verpleegkundigen, maar ook van een patiënt.

11 januari 2024

Virtual Fracture Care app nu in vijf talen

Door de app beschikbaar te maken in meer talen is het mogelijk om nog meer patiënten met simpel en stabiel letsel thuis zorg te bieden.

18 december 2023

Samenwerking in zorg voor kwetsbare ouderen

Wat is de aanpak van ons verbeterprogramma voor kwetsbare ouderen? Een groep die veel zorg nodig heeft en waarbij patiënten vaak meerdere ziekten hebben.

11 december 2023

Winnaars jaarlijkse Verpleegkunde Prijzen bekend

Binnen de Santeon ziekenhuizen worden ieder jaar prijzen uitgereikt voor de beste verpleegkundige onderzoeken. De drie winnaars hebben een cheque in ontvangst mogen nemen.