Nieuws

Door de constante vernieuwing die we bij Santeon nastreven, zijn onze ziekenhuizen volop in beweging en ontwikkeling. Lees hier het laatste nieuws over Santeon, onze ziekenhuizen en over algemene gebeurtenissen in de zorg.

Samen Beter heupartrose
23 mei 2022

Bij heupartrose naar de juiste behandelaar

De Santeon ziekenhuizen werken samen aan de aandoening heupartose, waarbij een belangrijk verbeterpunt is dat de patiënt bij de juiste behandelaar terecht komt.

Nierfalen keuzehulp in gebruik
16 mei 2022

Nierfalen keuzehulp nu beschikbaar voor alle nierpatiënten

Samen met hun zorgverlener kunnen nierpatiënten beslissen over de best passende behandeling in hun situatie. De keuzehulp is te vinden op de website van Zorgkeuzelab.nl.

29 april 2022

Santeon ziekenhuizen ontwikkelen nomogram voor prostaatkanker patiënten

Met data van de Santeon ziekenhuizen is er een nomogram ontwikkeld dat de kans op extraprostatische extensie (EPE) kan berekenen bij prostaatkanker patiënten.

20 april 2022

Nierfalen dashboard voor samen beslissen

Om te zorgen dat nierpatiënten goed voorbereid het gesprek met hun arts aan kunnen gaan, hebben de Santeon ziekenhuizen het dashboard nierschade ontwikkeld.

14 april 2022

Santeon ziekenhuizen openen digitaal zorgplatform

De Santeon ziekenhuizen slaan de handen ineen om samen zorg te digitaliseren. Samen bieden de ziekenhuizen patiënten straks een digitale voordeur waar zij terecht kunnen…

12 april 2022

Santeon ontwikkelt animatie over medische vragenlijsten

Met hulp van de zeven Santeon ziekenhuizen heeft Santeon een animatie gemaakt waarin we patiënten informeren over het invullen van medische vragenlijsten.