Disclaimer

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld door professionals. Aan de informatie op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

De op deze website getoonde informatie, zoals teksten, afbeeldingen, merken, logo’s, (handels)namen of informatie in andere vorm, zijn eigendom van Santeon of in licentie bij de opdrachtgever van de site. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Santeon.

Medisch advies

Wij maken u er graag op attent dat deze informatie op geen enkele wijze is te beschouwen als een medisch advies. Neem bij gezondheidsklachten altijd contact op met uw huisarts of specialist.

Links

Op deze website zult u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruikmaken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de desbetreffende website.