Carrière

Werken bij een Santeon ziekenhuis

Talentontwikkeling en werkplezier vinden we belangrijk binnen de Santeon ziekenhuizen. Daar investeren we graag in. Om continue verbetering in de zorg te realiseren, bieden we professionals een plezierige werkomgeving, uitdagende projecten en een breed trainingsaanbod. We stimuleren het doen van onderzoek en de uitwisseling tussen de Santeon ziekenhuizen

Het grote aantal patiënten, de landelijke dekking en aantoonbare resultaten maakt Santeon ook een interessante samenwerkingspartner voor derden. Denk aan onderzoeksinstituten, patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, start-ups, leveranciers en overheden.  Jouw ideeën en kennis kunnen dus grote impact hebben op betere zorg voor patiënten. 

werken bij een santeon ziekenhuis

Wat betekent dit voor jou?

Bij Santeon krijg je beste van twee werelden om kennis, ervaring en inspiratie op te doen: de nabijheid van je collega’s in je eigen ziekenhuis en een landelijk netwerk van Santeon collega’s.

Werkplezier

Neem een kijkje in de keuken bij collega’s van andere Santeon ziekenhuizen

Leren en verbeteren

Word lid van een verbeterteam voor betere patiëntenzorg

Inspiratie

Neem deel aan kennissessies met Santeon collega’s in jouw vakgebied

Vitaliteit

Maak gebruik van het Santeon vitaliteitsprogramma ‘Sterk in je werk’

Impact

Draag concreet bij aan het verbeteren van de zorg in Nederland
Gezamenlijke projecten

Werken bij het Santeon programmabureau

Het programmabureau van Santeon zorgt voor de ondersteuning van gezamenlijke programma’s en projecten, om de samenwerking tussen de zeven Santeon ziekenhuizen te stimuleren. Wil jij bijdragen aan deze unieke samenwerking en zo de zorgkwaliteit in Nederland naar een hoger niveau tillen? Dan ben je aan het juiste adres bij het Santeon programmabureau. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Maar je kunt ook een open sollicitatie sturen naar info@santeon.nl.

 

Vacature

Senior onderzoeker Doorontwikkeling Waardegedreven Zorg

Wij zoeken een fulltime senior onderzoeker als onderdeel van een nieuw team van onderzoekers dat gezamenlijk het onderzoek binnen de Santeon Onderzoeksagenda zal vormgeven. Meer weten?

Lees meer en solliciteer
Vacature

Programmamanager Santeon Professional

Wij zijn op zoek naar een ervaren programmamanager. Iemand met een groot hart voor de ziekenhuiszorg, een vernieuwende visie op HRMD en een passie voor veranderkundige vraagstukken. Interesse? Lees dan verder

Lees meer en solliciteer
vacature

Secretaresse Santeon Professional en HR

Wij zoeken een secretaresse die affiniteit heeft met het inspireren en opleiden van medewerkers in de zorg. Ben jij een proactieve secretaresse die graag meedenkt en zelfstandig de logistieke organisatie van een cursus op zich neemt? Bewaar jij het overzicht in een dynamische werkomgeving? Lees dan verder.

Lees meer en solliciteer
vacatures

De zeven Santeon ziekenhuizen

Werken bij een Santeon ziekenhuis? Kijk voor de openstaande vacatures op de website van het ziekenhuis.