Waardegedreven zorg: droom of werkelijkheid?

Midden december 2020 is het boek ‘Waardegedreven zorg, droom of werkelijkheid’ uitgebracht. Hierin delen ervaringsdeskundigen, van binnen en buiten Santeon, hun ervaringen met waardegedreven zorg en reflecteren op het thema. Het geeft de lezer een inkijk hoe de Santeon ziekenhuizen invulling geven aan waarde- en datagedreven zorg. Hierbij worden tien transformaties in de zorg beschreven die nodig zijn om echt waarde toe te kunnen voegen.

Naast successen en uitdagingen voor de toekomst komen ook de risico’s en valkuilen in aan bod. Het boek is een antwoord op de toenemende interesse bij professionals binnen en buiten de Santeon ziekenhuizen om met waardegedreven zorg aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd? Het boek is binnenkort te bestellen. Vul hieronder het formulier in en we houden je op de hoogte!

Inmiddels is een eerste oplage van het boek binnen de Santeon ziekenhuizen verspreid en enthousiast ontvangen.

Wouter van Maarseveen, manager Hartcentrum, St. Antonius ziekenhuis:
“Mooi overzicht van de vele initiatieven op het gebied van waardegedreven zorg binnen Santeon. Een ongekend belangrijk samenwerkingsverband van hoog niveau, dit blijkt onder andere uit het initiatief om tot een COVID Dashboard te komen. Mooi dat de vele inspanningen, visies en invalshoeken nu gebundeld zijn. Het boek geeft praktische aanknopingspunten voor implementatie, aan de slag!”

Vanwege de positieve reacties verschijnt binnenkort een tweede druk die (tegen betaling) algemeen verkrijgbaar is.  Bent u geïnteresseerd? Meld u via dit formulier aan dan nemen wij contact met u op zodra het boek beschikbaar is.

Ik ben geïnteresseerd in het Waardegedreven zorg boek

1