Nieuws

12 mei 2023

Happy Nurses Day- 12 mei is dag van de verpleging

Vandaag vieren we de geboortedag van Florence Nightingale. Zij wordt wereldwijd gezien als de grondlegster van de verpleegkunde. Overal ter wereld wordt ‘Nurses Day’ gevierd. Het thema dit jaar is: ‘Our Nurses. Our future’.

Santeon omarmt dit thema. We hebben verschillende projecten gestart rondom de ‘Verpleegkundige van de toekomst’. Zo werd er bijvoorbeeld een paar weken terug het symposium ‘Zorg voor de Toekomst’ in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis gehouden. Met bijna 90 Santeon verpleegkundigen is er geschetst hoe dit er voor de zorgprofessional uit kan zien. Vandaag én in de toekomst blijven de principes van excellente zorg ons uitgangspunt.

Op deze speciale dag zijn we extra trots op de enorme inzet van verpleegkundigen en verzorgenden in de Santeon ziekenhuizen.
#HappyNursesDay