Nieuws

27 december 2021

Nieuwsbrief Experiment Uitkomstindicatoren verschenen

In het kader van samen beslissen werken we binnen de Santeon ziekenhuizen aan het Experiment Uitkomstindicatoren om uitkomstinformatie toegankelijk te maken in de spreekkamer. Patiënten krijgen informatie op maat over uitkomsten van zorg, zodat zij -samen met de zorgverlener- beter kunnen beslissen welke zorg en welk ziekenhuis het beste bij hen past.

In de meest recente nieuwsbrief van het Experiment Uitkomstindicatoren vind je informatie over (nieuwe) beschikbare bouwstenen. Oftewel: alle kennis, geleerde lessen en producten die binnen het experiment ontwikkeld worden om uitkomstinformatie in de praktijk toe te passen bij samen beslissen. Door deze informatie te delen, hopen we dat de bouwstenen door zoveel mogelijk zorgorganisaties en zorgprofessionals toegepast kunnen worden. Wil je je abonneren op de nieuwsbrief van het Experiment Uitkomstindicatoren? Klik dan hier.

Het Experiment Uitkomstindicatoren is onderdeel van het programma Uitkomstgerichte zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport. Wil je meer informatie over het Experiment Uitkomstindicatoren? Bekijk dan de website.