Nieuws

11 februari 2019 2019certificaatprijstop employer

Santeon ziekenhuizen wederom Top Employer

Het Top Employer Institute analyseert jaarlijks het personeelsbeleid van een groot aantal Nederlandse werkgevers op meer dan 600 HR-onderdelen. Om de titel ‘Top Employer’ te mogen dragen moeten ziekenhuizen voldoen aan veel verschillende criteria. Het onafhankelijk onderzoek richt zich onder meer op onderwerpen als talentstrategie, leren & ontwikkelen, onboarding, leiderschapsontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. 

Zes Santeon ziekenhuizen zijn uitgeroepen tot Top Employer in de sector Cure & Care. Dit certificaat wordt jaarlijks uitgereikt door het internationale Top Employers Instituut aan werkgevers die zich onder meer sterk maken op het gebied van salaris, arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en training. 

Wij feliciteren OLVG, Catharina Ziekenhuis, CWZ, St. Antonius Ziekenhuis, Martini Ziekenhuis, en MST met deze certificering. 

Elk Santeon ziekenhuis scoort weer op een ander onderdeel. De één op talentstrategie en de ander op meerjarenpersoneelsplanning of arbeidsmarkt.  We zijn als Santeon trots dat onze ziekenhuizen het certificaat weer ontvangen.