Nieuws

28 september 2021

Santeon deelt resultaten Samen Beter Inflammatoire Artritis · Reuma

Op 12 oktober, Wereldreumadag overhandigen de medisch leiders van het reuma verbeterprogramma (online) de resultaten aan de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie en de voorzitter van de Patiëntfederatie Nederland. Ook worden de belangrijkste inzichten van het programma gedeeld.

Wanneer:         dinsdag 12 oktober a.s.

Waar:               via teams, https://bit.ly/3lVKbu4  

Tijd:                 inloop 12.00, start 12.12 uur

Duur:                circa 30 min

Meld je ook aan voor het webinar ‘Op weg naar gepersonaliseerde reumazorg’, op 23 november a.s. Hierin vertellen we over de werking en kracht van verbeterteams en delen we onze visie op de belangrijkste ontwikkelingen binnen de reumazorg. Meer informatie is te vinden op santeon.nl/reuma-webinar.