Nieuws

20 juni 2019 2019borstkankerchronisch nierfalencongrescvaExperiment Uitkomstindicatorennierfalen

21 juni: Invitational conference van het Santeon programma ‘Experiment Uitkomstindicatoren’

Vrijdag 21 juni komen betrokkenen samen voor de Invitational conference van het Santeon programma ‘Experiment Uitkomstindicatoren’. Tijdens deze conference presenteert Santeon de aanpak en eerste ervaringen met het meten, verzamelen en gebruiken van zorguitkomsten ten behoeve van samen beslissen. Er is een interactief en inspirerend programma samengesteld met presentaties vanuit de drie zorggebieden: borstkanker, CVA en chronisch nierfalen. Betrokken experts zullen de laatste ontwikkelingen delen op het vlak van uitkomstgerichte zorg en samen beslissen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor geïnteresseerden. Het start 21 juni om 9. 15u in het Auditorium van St. Antonius Ziekenhuis, Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht. 

Meer weten over dit programma? Lees hier het hele verhaal achter samen beslissen. 

Op de dag zelf zullen er foto’s gemaakt worden en er zal na afloop een verslag gemaakt worden van de bijeenkomst. Dit zullen we volgende week via onze website delen.