Nieuws

03 juni 2024

Kom naar het Santeon Zorgfestival op 20 juni

Samen verbeteren en vernieuwen, voor morgen en later. Dat is het thema van het Santeon Zorgfestival, speciaal voor medewerkers van alle Santeon ziekenhuizen. Kom ook, laat je inspireren en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de zorg van de toekomst! 

Hoe houden we de zorg in de toekomst sterk en vitaal? Hoe blijf je innoveren en ontwikkelen? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op gebied van digitaliseren en AI? Hoe kunnen we samen het werkplezier behouden en de werkdruk verminderen? Het Santeon zorgfestival biedt je inspiratie, nieuwe inzichten en waardevolle contacten om verder te werken aan toekomstbestendige zorg.

Wil je erbij zijn op donderdag 20 juni? Meld je hier aan!

Programma

Hieronder vind je het globale programma. De details vind je op de eventwebsite. De komende weken voegen we steeds meer informatie over het programma toe.  

9.00 – 10.00 Inloop
10.00 – 11.15Sprankelende opening met inhoud en humor om vol energie het festival in te gaan. Met bijdragen van onder meer Rens van der Vorst, Pieter de Bey en Wietske Vrijland. 
11.30 – 15.00Bepaal je eigen programma en kies uit een groot aanbod van workshops, theater, colleges, kennissessies, rondetafelgesprekken en demonstraties op meerdere podia en pleinen. 
12.00 – 13.30Plan zelf jouw lunchmoment in en ontmoet collega’s. 
15.15 – 16.00Verrassende afsluiting en uitreiking van de Santeon Innovatieprijs 2024
16.00 – 17.00Borrel
16.30 – 17.15Vertrek

Accreditatie

Voor het zorgfestival is accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V, het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) en het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Wil je in aanmerking komen voor accreditatie vul dan jouw BIG-nummer in bij je aanmelding. 

Praktisch

  • Het zorgfestival vindt plaats in DeFabrique in Utrecht van 9:30 tot 16:30 uur. 
  • Vervoer is geregeld: vanuit zes ziekenhuizen ga je gezamenlijk met een bus. Omdat het zorgfestival plaatsvindt in Utrecht, komen de deelnemers van het St. Antonius Ziekenhuis op eigen gelegenheid.
  • Je kunt deelnemen in werktijd. Stem met je leidinggevende en collega’s af wie meegaat zodat er voldoende bezetting op de afdeling is.

Meer weten?

  • Bekijk de eventwebsite, het programma vullen we hier steeds verder aan.
  • Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar congres@santeon.nl. 
Santeon Zorgfestival 2024