Nieuws

11 oktober 2023

Samen Beter programma reuma in beeld

Als Santeon ziekenhuizen werken we samen aan verbetertrajecten voor de best passende zorg. Dit doen we met ons Samen Beter programma. Eén van de aandoeningen waarin we grote stappen hebben gemaakt in het krijgen van inzicht in de kwaliteit van geleverde zorg én het personaliseren van zorg is reuma.

Onder andere via een persoonlijk dashboard, waarin de antwoorden van patiënten op vragenlijsten zichtbaar zijn. Doordat er daarnaast meer inzicht is in zorguitkomsten van vergelijkbare patiënten, kan echt per patiënt gekeken worden wat de best passende zorg is.

Vandaag, op wereldreumadag delen we een video waarin we uitleggen hoe het dashboard werkt en wat inzicht in kwaliteit van reumazorg patiënten en zorgverleners op kan leveren.

Bekijk Reuma video

Uitkomsten Samen Beter programma reuma

Santeon vindt het belangrijk om transparant te zijn over de uitkomsten van Samen Beter programma’s. Zo willen we bijdragen aan een betere zorgkwaliteit. Dit doen we door middel van patiëntgerichte infographics en onze Samen Beter rapporten, die met name bedoeld zijn voor zorgprofessionals.

Bekijk Samen Beter Rapporten

Heb je vragen over het Samen Beter programma? Neem dan contact op met Marij Tulner.