Nieuws

16 maart 2023

Santeon specialisten nemen deel aan leergang medisch leiderschap

Santeon ziekenhuizen willen koploper zijn van vernieuwing van waardegedreven zorg in Nederland. Om deze vernieuwing te realiseren zijn gedreven medisch leiders met oog voor innovatie nodig.

Daarom biedt Santeon medisch specialisten die al enkele jaren werkzaam zijn als staflid de leergang ‘medisch leiderschap voor specialisten’ aan. Dit jaar nemen 13 artsen uit de 7 Santeon ziekenhuizen deel, waarbij onderwerpen als persoonlijk leiderschap, de toekomst van waardegedreven zorg en de digitalisering van de Santeon ziekenhuiszorg aan bod komen.

Gezamenlijk leren
De leergang waardevol medisch leiderschap is opgezet om artsen te faciliteren in hun leiderschapsrol en bedoeld voor medisch specialisten die toe zijn aan verbreding van hun perspectief, zowel wat betreft kennis, kunde en vaardigheden als ook hun persoonlijk leiderschap en netwerk. Juist het samen leren en werken in een waardevol en vertrouwd netwerk geeft deze leergang extra meerwaarde.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de leergang medisch leiderschap voor specialisten? Neem dan contact op met ons secretariaat.