Nieuws

14 april 2022

Santeon ziekenhuizen openen digitaal zorgplatform

De Santeon ziekenhuizen slaan de handen ineen om samen zorg te digitaliseren. Samen bieden de ziekenhuizen patiënten straks een digitale voordeur waar zij terecht kunnen voor hybride zorg: digitaal en in de thuissetting als het kan, fysiek in het ziekenhuis als het nodig is.

Het doel van het digitale zorgplatform is het verbeteren van de toegankelijkheid en de betaalbaarheid van zorg. Door krachten en initiatieven te bundelen wil Santeon één landelijk platform bieden met 24/7 dienstverlening. In het vakblad ICT&Health van 15 april 2022 schrijft redacteur Ron Smeets over dit initiatief.

Ale Houtsma, bestuursvoorzitter van het CWZ: “Het digitale zorgplatform van de Santeon ziekenhuizen biedt de mogelijkheid dat patiënten zorg krijgen op het moment dat ze die nodig hebben.”

Pieter de Bey, directeur van Santeon: “Het is de logische volgende stap om het zorgpad te verbeteren en zo de zorg meer gepersonaliseerd te maken en meer waarde voor de patiënt te realiseren.”

Klik hier voor het artikel in ICT & Health