Nieuws

12 mei 2021

Dag van de zorg

Op de dag van de zorg zetten we zorgmedewerkers in het zonnetje. Zeker na dit enorm bewogen jaar is dat meer dan verdiend. Ook in de Santeon ziekenhuizen staan we uiteraard op feestelijke en uiteenlopende manieren stil bij deze dag. Zo zijn er onder andere leuke webinars, worden er zorgtoppers genomineerd en vitaliteitspakketjes verstuurd.

Naast deze dag zetten Santeon ziekenhuizen verpleegkundigen dagelijks in hun kracht door onder andere het programma Santeon Spirit, wat als doel heeft de beroepsgroep verpleegkundigen te versterken.  

Als verpleegkundige van één van de Santeon ziekenhuizen werk je namelijk niet alleen voor dit ziekenhuis, maar ben je ook aangesloten bij het grootste netwerk binnen waardegedreven ziekenhuiszorg. Innovatie en continu verbeteren staan voorop. Ontwikkelmogelijkheden door het doen van onderzoek, snel opschalen van best practices en kennisuitwisseling op vele manieren, zorgen dat verpleegkundigen écht een stem hebben en zich volop kunnen ontwikkelen. That’s our Santeon Spirit!

Meer weten over werken bij een Santeon ziekenhuis?