Nieuws

19 april 2021

Santeon boek ‘Waardegedreven zorg, droom of werkelijkheid’ vanaf nu verkrijgbaar

Nadat het boek, waarin Santeon haar kennis over en ervaring met waardegedreven zorg deelt, eerder al was overhandigd aan Tamara van Ark, demissionair minister voor medische zorg en sport en enkele zorgprofessionals uit de Santeon ziekenhuizen, is deze vanaf nu verkrijgbaar.

In het boek reflecteren een dertigtal ervaringsdeskundigen op tien jaar ervaring met waardegedreven zorg binnen de Santeon ziekenhuizen. Naast successen en uitdagingen voor de toekomst komen ook de risico’s en valkuilen in aan bod. Het boek is een antwoord op de toenemende interesse bij professionals binnen en buiten de Santeon ziekenhuizen om met waardegedreven zorg aan de slag te gaan.

Wouter van Maarseveen, manager Hartcentrum, St. Antonius ziekenhuis:
“Mooi overzicht van de vele initiatieven op het gebied van waardegedreven zorg binnen Santeon. Een ongekend belangrijk samenwerkingsverband van hoog niveau, dit blijkt onder andere uit het initiatief om tot een COVID Dashboard te komen. Mooi dat de vele inspanningen, visies en invalshoeken nu gebundeld zijn. Het boek geeft praktische aanknopingspunten voor implementatie: aan de slag!”

Waardegedreven zorg