Promovendus Santeon-Radboudumc TripleAIM1- project

Urologie / Oncologie
Nijmegen, 36 uur

Wat zoeken we?
Wij zoeken een Promovendus (36 uur) voor het TripleAIM1-project.

De laatste jaren zijn de diagnostische – en behandelmogelijkheden voor mannen met prostaatkanker enorm toegenomen met positieve gevolgen voor de levensverwachting. Voor een patiënt tellen ook andere zorguitkomsten, gezondheidswinst en een positief effect op kwaliteit van leven. Daarbij zijn diagnostiek en therapieën kostbaar, belangrijke issues voor ziekenhuizen, zorgverzekeraars en maatschappij.

Binnen het programma Value Based Health Care Prostaat Carcinoom (VBHC) is er een nauwe samenwerking tussen de Santeon-ziekenhuizen en Radboudumc om de kwaliteit van prostaatkankerzorg te verbeteren middels onderling vergelijk op inhoud, zowel klinisch als vanuit patiënten-perspectief, alsmede op proces en kosten waaronder diagnostiek en behandeling. Je zal dan ook een bijdrage leveren aan de verbetercyclus van prostaatkanker binnen Santeon.

TripleAIM1 is een observationele studie betreffende mannen met de novo gemetastaseerd prostaatcarcinoom waarbij allereerst een inventarisatie van de praktijkvariatie binnen Nederland zal worden verricht. Deze zorgevaluatie is opmaat voor het bevorderen van hoogwaardige en betaalbare zorg. Geëvalueerd zal worden welke diagnostische middelen worden ingezet gelet op efficiëntie, effectiviteit, kosten en bijdrage aan een positieve behandeluitkomst in patiënten-perspectief. De ambitie is te komen tot ‘best practice’ in diagnostiek en sequentie van behandeling in relatie tot kwaliteit van leven en zorgkosten. Voor TripleAIM1 is een dashboard ontwikkeld voor monitoring.

Wie zoeken wij?
• Een promovendus (basisarts) met enige aantoonbare ervaring met wetenschappelijk onderzoek en/of publiceren
• Je hebt affiniteit met urologie en medische oncologie (ambitie tot uroloog of internist-oncoloog is een pré)
• Academisch denkniveau
• Je kunt goed organiseren
• Bereidheid tot (inter-)nationaal reizen
• Je beheerst het Engels goed
• Ambitie om onderzoeksresultaten op (inter-)nationale congressen te presenteren
• Je bent in deze functie een echte ambassadeur van Value Based Health Care

Wat bieden wij?
Wij bieden een promotietraject voor in principe 4 jaar, begeleid door promotores Prof. Dr. Haiko Bloemendal, hoogleraar Netwerken in Oncologie verbonden aan het Radboudumc en Prof. Dr. Maurice van den Bosch, voorzitter Santeon ziekenhuizen, Raad van Bestuur OLVG.

Hierbij beschik je over een reisbudget en researchondersteuning in de vorm van datamanagers en statistici. Je krijgt een werkplek in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Daarnaast heb je twee-wekelijks overleg met Dr. Niven Mehra, internist-oncoloog Radboudumc en/of Dr. Jean-Paul van Basten, uroloog CWZ in Nijmegen, en projectleider VBHC Prostaat Carcinoom Santeon.

Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.

Wij bieden, naast een uitdagende wetenschappelijke werkomgeving binnen een groot landelijk oncologisch netwerk, goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dr. Niven Mehra, Oncoloog Radboudumc 024-3610354 of Dr. Jean-Paul van Basten, uroloog CWZ 024-3658098.

Solliciteren
Sollicitaties kunnen tot 13 september 2020 worden gestuurd naar L.v.munster@cwz.nl.
Daarna vinden de gespreksronden plaats op nog nader te bepalen tijdstippen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de vorming van een duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Onze ambitie is om het meest persoonsgerichte en innovatieve universitair medisch centrum te zijn en ons zo onderscheiden en herkend worden. De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Radboudumc Centrum voor Oncologie. Meer informatie van het Radboudumc en Centrum voor Oncologie op www.radboudumc.nl.

1