Verpleegkundig webinar 12 november 2021

Op 12 november organiseert de Santeon verpleegkunde portefeuille het webinar ‘Santeon Ster(k)’ van 14.00 tot 16.00 uur. Het webinar is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en geïnteresseerde collega’s uit de zeven Santeon ziekenhuizen.

Het doel van het webinar is om elkaar online te ontmoeten, van elkaar te leren en mooie inzichten uit de zeven Santeon ziekenhuizen te delen. Hiervoor gaan we per specialisme in break-outs uiteen. Met bijzondere sprekers en filmpjes gaan we dieper in op de thema’s van het ‘Santeon Spirit’ programma waarin de verpleegkundige beroepsgroep centraal staat en we samen werken aan leiderschap, onderzoek, kwaliteit en doorgroeimogelijkheden. Accreditatie is aangevraagd.

STER-ren parade
Tijdens het vorige webinar hebben we de Santeon Verbeterprijs uitgereikt. Dit jaar kiezen we ervoor om de prijs in een iets ander jasje te steken en organiseren we een STER-ren parade. We hebben inmiddels 7 STER-ren gevonden die trots laten zien hoe ze dit afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd als verpleegkundige.

Aanmelden voor dit verpleegkundig webinar
Meld je voor 5 november aan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt direct een bevestiging per mail. In de week voorafgaand aan het webinar ontvang je een deelnamelink. Mocht je tussentijds nog vragen hebben, stuur dan een bericht naar: congres@santeon.nl.

We kijken uit naar jouw deelname op 12 november 2021!

13.45 – 14.00 uur           Virtuele inloop

14.00 – 14.10 uur           Welkom & opening webinar ‘Santeon Ster(k)’

14.10 – 14.30 uur          Verpleegkundige Staf Santeon
Nieuwe stijl/ Terugblik en blik vooruit

14.30 – 15.00 uur          Verpleegkundige indicatoren en data
Krachtige onderbouwing van je verpleegkundige klinische blik en intuïtie

15.00 – 15.05 uur           Korte pauze

15.05 – 15.35 uur           Break-out sessie

15.35 – 15.55 uur           STER-ren parade

15.55 – 16.00 uur           Afsluiting

 

Annette van Duijn – dagvoorzitter
Pieter de Bey – directeur Santeon
Evelien van Bogerijen (St. Antonius Ziekenhuis)

 

Dewi Stalpers

 

Spreker

Dewi Stalpers is van origine Intensive Care (IC) verpleegkundige en in 2016 gepromoveerd op een onderzoek naar de relatie tussen de verpleegkundige werkomgeving en de kwaliteit van zorg aan de Universiteit Utrecht. Van 2016 tot 2020 heeft zij gewerkt als adviseur en vervangend programmamanager RN2Blend bij de NVZ in combinatie met haar baan als adviseur op de IC van het St. Antonius Ziekenhuis. Sinds december 2019 werkt Dewi als assistant professor bij het Julius Centrum (UMC Utrecht) op een onderzoekslijn binnen het RN2Blend onderzoeksprogramma.

Bevestiging

Je krijgt een bevestigingsmail na het versturen van dit formulier. Via deze website houden we je op de hoogte van programma en informatie. Een week voor het webinar krijg je een mail met deelnamelink. Mochten er tussentijds vragen zijn dan kunnen deze naar congres@santeon.nl.

Santeon respecteert jouw privacy en voldoet hierbij aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Na afloop van dit webinar zullen we een deelnemerslijst delen met de deelnemers om zo met elkaar in contact te komen.